ELMAN I VÄST – din elektriker i Borås

Det är Patrick, Robin, Marcus, Tobias, Alexander, Ludwig och Tommi som gör allt vad de kan gör att göra dig som kund nöjd. Oavsett vad det är för installation det handlar om så har de fullt fokus på att göra dig nöjd och helt enkelt få dig att välja Elman i Väst i allt de kan tänkas hjälpa till med.

Pågående projekt just nu är bland annat totalentreprenad av Fria Bröd vilket är ett nytt bageri. Man jobbar dessutom med bostadsrätter i Port 17, totallösningar för OCABs nya lokaler, kök och badrumsinstallationer tillsammans med PEAB och Borås rör och sanitet. Man samlar också just nu in mätdata för Pulsens fastigheter, man har helt enkelt fullt upp – men har alltid tid för vad du än kan tänkas behöva hjälpa med.

Elbilar, solceller och framtiden

Ja, de jobbar för framtiden. Där vi är fler och fler som behöver hjälp med installation av elbilsladdare, solcellspaneler och andra verktyg som vi innan inte haft något behov av. Världen är under förändring och det är viktigt att tänka hållbart och framåt för att vi ska kunna leva kvar på vår fina planet. Elman i Väst är absolut aktiva i diskussionerna och kan på något vis också vara med och bestämma hur framtiden kommer se ut. Med den breda kompetens dem besitter så kommer man inte behöva vara orolig för att sakna kunskap inom områdena. Det finns goda erfarenheter av solcellsplaneler bland annat, många installationer har gjort under åren och på så vis gör man det också tillgängligt för kunder att anställa dem för detta. Man styr kunderna i rätt riktning genom att besitta och prata om den kompetensen. Elman i Väst är absolut din givna elektriker i Borås och jag kan lova dig att du är nöjd med allt från installation till service 🙂