Det finns riktigt bra elektriker i Stockholm

Nätet är fullt med hemska historier om hur företag och hantverkare inte riktigt lever upp till det de lovar. Jag har drabbats av dessa med, men just nu känner jag att jag vill dela med mig av en bra erfarenhet.

Renovering kan vara ett helt helsicke..eller inte

Lite tur blandat med bra kontakter och snälla vänner gjorde att jag kom över en liten kontorslokal ganska så centralt. Verkligen inget att hänga i julgran, men det passade mina behov perfekt. Det var bara ett aber och det var att det elektriska var hopplöst omodernt och rent av farligt. Det behövdes helt ny el i hela lokalen. Det kan bli en mardröm om man hamnar fel, men för mig blev det tvärtom en ren dröm. Som sagt bra kontakter och vänner är guld värt. Och när jag hörde mig för om bra elektriker i Stockholm dök namnet Combiconsult upp. Jag ringde upp dem och de kom och tittade på det kaos som var min elektricitet.

Det är skönt att veta att allt är nytt och up to date

Domen var ganska så hård, det fanns inget kvar att rädda, enda alternativet var att dra om varenda kabel och sladd. Det kom lite som ett dråpslag, men efter att diskuterat lite vad det fanns för olika alternativ och priser kändes det ändå som att det skulle vara värt det. Två dagar senare var två elektriker på plats och innan veckan var slut så var de klara.

Inte nog med att de kom in lite under budgeterat pris, jag lyckades förhandla fram ett bra pris på larm som de installerade i samma veva så nu är jag dubbelt trygg.

Kanske hade andra elektriker gjort ett lika bra arbete, men jag får säga att jag blev så glatt överraskad av hur smidigt det gick och hur bra som det blev att jag vill dela med mig av det.