Vilken typ av friggebod väljer du?

Det blir alltmer modernt att skaffa sig en friggebod och inreda till allt ifrån gäststuga, hemmakontor eller förvaringsutrymme. Funderar även du på detta men kanske inte riktigt vet vart du skall vända dig? Då är det ett hett tips att spana in en friggebod från Vibostugan som säljer sina färdiga gör-det-själv-lösningar på de flesta av de stora kedjorna för bygghandel och till ett förmånligt pris.

Välj en hållbar friggebod

Det som är extra bra med att välja en friggebod från Vibostugan är att allt virke som används är PEFC certifierat och kommer ifrån våra svenska skogar. Det innebär helt enkelt att materialet som används är framtaget från företag som erhåller ett certifikat för ansvarsfullt och hållbart nyttjande av skogen.

En friggebod är ett enkelt sätt att skaffa sig mer förvaring

Förutom bra material erbjuder Vibostugan flertalet olika typer och storlekar på sina friggebodar, allt för att kunna tillgodose just dina behov och önskemål. Kanske är du ute efter friggebod att inreda som bastustuga, hemmakontor eller ateljé? Eller är det ett litet förråd på 5 kvadrat du är ute efter? 15 kvadrat kanske passar bättre? Dessa finns även i olika valmöjligheter när det kommer till att välja panel och du kan då välja mellan timrad och stående sådan. Det är ett enkelt, smidigt och snyggt sätt att skaffa sig mer förvaring på helt enkelt.

Det är bara fantasin som sätter gränserna. Har du planer på att skaffa en friggebod och inreda till exempelvis hobbyförråd eller gästhus, då är det hetaste tipset att vända sig till Vibostugan. De erbjuder alla typer av lösningar och ser till att du betalar rätt pris.

Alla friggebodar från Vibostugan håller hög och även hållbar kvalitet och levereras som lättmonterade byggsatser som är enkla att sätta samman. Vilken typ av friggebod väljer du?