Det går bra nu

I tider av en pandemi jobbar människor hemma, känner sig ensamma och behöver sällskap. Det har aldrig köpts så mycket hundvalpar och här såg jag och min bästa kompis ett hål på marknaden. Vi är båda precis fyllda 23 år och har i princip ingen erfarenhet av att driva företag, men här står vi ändå idag. Med en god utvecklad omsättning och med en produkt som helt enkelt visade sig ha en stor efterfrågan. Hundkoppel med tillhörande reflex.

Verksamheten växer, vi skaffar oss mer erfarenhet än vi någonsin kunnat drömma om men det är en sak som tryter. Förvaring. Varje vecka packar vi allt från 1000 till 5000 orders på totalt 5 anställda. Vi löser det, men vi får inte plats någonstans. Vi fick därför nys om hyllsystem hos GBP och började kika på vad som skulle passa oss bäst.

Hyllsystem för alla

Boltless hyllsystem visade sig vara väldigt stabila och är så himla enkla att montera helt utan skruvar, för sådant har vi inte tid med. Det passade utmärkt för vår verksamhet där vi numera förvarar hela vårt lagersaldo och utgår ifrån när vi packar våra beställningar till våra kunder. Dessutom har vi nu fått byta lokaler eftersom vi behövde ännu mer plats och fick då fantastisk hjälp med att utveckla våra hyllsystem för ännu mer optimal lösning för just oss.

Verksamheten tuffar på, vi säljer rekord var och varannan vecka och vi firar ofta vår framgång. Inte trodde vi att det ens var möjligt med att livnära sig på något så kul samtidigt som man gör det med en person som man trivs så bra med. Att få hjälp med lösningar i vardagen så som bra och enkla hyllsystem är något vi uppskattar och helt ärligt vet vi inte vad vi skulle göra utan dem.