Kanske är jag lite knäpp men jag spenderar vintern med en pool i mina tankar

Jag vet att jag är lite sen på bollen, men hellre sent än aldrig får man väl säga. Det har ju exploderat med pooler runt om i grannskapet, allt från billigare varianter till rejäla spa bad och 10 meters pooler. Det konstiga läget i världen med Covid gjort att jag inte spenderat på samma sätt som tidigare och det tänkte jag att jag skulle fira med att köpa mig själv en pool. Och skall jag vara ärlig är det inte så dumt att drömma om sommar och bad när det är grått och regnigt vareviga dag. Jag har fastnat för ett företag som heter Poolmakarna som har ett bra sortiment, och som har fått bra kritik när jag snackat runt bland vänner och grannar med pool.

Hur sjutton vet man vad man skall ha?

En del har sin pool uppe på gräsmattan, andra gräver ner en pool med duk och stålrörsställning och bygger ett trädäck runtom. Olika lösningar med olika fördelar såklart, men jag funderar på en mer robust pool med färdiga betong element som skapar själva poolen. Systemet heter L-durable gold och är om jag fattat saken rätt uppbyggt av samma princip som L-stöd inom markarbeten, ett L-format betongelement som är både starkt och stabilt. Det känns som en investering som kommer att finnas kvar så länge som jag och barnen orkar bada. Att Poolmakarna kommer och besiktigar mark och position innan och sedan smäller upp hela bygget är också ett stort plus för mig som har iallafall ena tummen mitt i handen. Ett annat plus är att de erbjuder ett service avtal som innebär att de kontrollerar allt med jämna mellanrum. Visst, det är inte gratis, men samtidigt skulle jag aldrig försöka att sköta service på min bil ensam heller. Nu får det bli glögg och varma tankar på paraplydrinkar i poolen. God Jul och simma lugnt