Hellre ett rent hem än massa skit i hörnen

Då har dagen kommit som jag aldrig trodde skulle komma, och jag ångrar mig inte en sekund. Har tidigare levt efter uttrycket: Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete, men inte längre. Jag har bestämt mig för att använda städhjälp hemma i lägenheten i Linköping. Av ren stolthet har jag tidigare vägrat och tyckt att det där skall man fasiken klara av själv. Men med tilltagande ålder och ett visst tapp av ork, så kändes det som helt rätt val.

Fantastiskt resultat när proffs gör jobbet

Företaget som jag jobbar på lever på att erbjuda professionella tjänster, och vet att ta betalt för det. Detsamma gäller de företag vi anlitar, bland annat de som städar våra lokaler i Linköping, Stormtrivs i Linköping. För det mesta är det Anna som håller det rent och fräscht här på jobbet, en kvinna i sina bästa år som dels håller det snyggt men också sprider glädje och skratt med sitt härliga humör. Hon är lätt att prata med och vid något tillfälle undrade jag hur hon kunde vara så glad när allt som har med städning att göra gör mig trött och håglös. Hennes svar var ganska självklart, vi har enklare eller svårare för olika sysslor. Hon hatade att laga mat. Sen frågade hon nåt lika självklart; Varför anlitar du inte nån att göra det åt dig?

Stora fabriker eller små lägenheter, allt städas lika glatt

Ja det var en bra fråga. Efter lite mer småprat berättade Anna att hennes företag Stormtrivs i Linköping städar alla utrymmen som finns. Så numer ägnar jag mer tid åt det jag kan och tycker är roligt, och mindre till det jag inte tycker om. Anna eller nån av hennes kollegor är hemma varannan vecka och storstädar. Är magiskt att komma hem till ett skinande rent och väldoftande hem och bara njuta. Proffs med rätt kunskaper och material gör det möjligt.