Yoursafety – vi finns här för dig som fastighetsägare!

Är du fastighetsägare eller en del av en bostadsrättsförening och behöver hjälp med trapphusrenovering? Lugn, vi finns här för dig! Till en början vill vi givetvis erbjuda dig en kostnadsfri offert för att kika närmare på vad som kan tänkas behövas göras i en eventuell trapphusrenovering. Vill du skapa en helt ny känsla i huset eller vill du bara fokusera på säkerhet? Vet du vad. Du behöver inte bestämma dig utan vi utför med nöje en renovering med både fokus på säkerhet och design.

I samband med en trapphusrenovering så brukar vi alltid erbjuda ett paketerat pris där både design men framförallt säkerhet kan kombineras. När vi är ute på uppdrag är målsättningen alltid att forma trapphuset utifrån fastighetens förutsättningar men vi gör också alltid vårt bästa för att också anpassa dem efter dina förväntningar. Våra målare och hantverkare formsäkrar trapphuset och ser givetvis till att det passar in i fastighetens stil i samband med att dagens säkerhetskrav uppfylls likväl som dina önskningar.

Bevara ditt trapphus

Alla trapphus ser givetvis olika ut och det innebär således att själva renoveringen kan se olika ut. Beroende på vad du efterfrågar och vad just ditt trapphus är i behov av så kan vi hjälpa dig med arbetet i en helhetslösning. Vi har lång erfarenhet av renoveringar och arbetar alla efter samma riktlinjer och metoder. En viktig del i vår metod är att utgå ifrån fastighetens historik och kulturarv för att bevara det som gör just ditt trapphus unikt.

Men vad kan en trapphusrenovering kosta då, tänker du. Eftersom det ser så pass olika ut och att inget trapphus är det andra likt gör att priset givetvis varierar. Begär en offert från oss så baserar vi sedan vårt pris på det arbete du önskar få gjort men också på den säkerhetsnivå som är för standard. Så tveka inte på att kontakta oss så hörs vi av!