En ny början

Att flytta är kul, det är början på något helt nytt. Men det finns en sak som står ut på den negativa sidan när man ska flytta (ok, två egentligen för ingen tycker det är varken kul eller lätt att bära dom där dumma lådorna i en evighet) och det är flyttstädet. Men vi återkommer till det sen.

Vår första lägenhet

Äntligen var det dags att flytta till vår första egna lägenhet. Att slutligen få en plats som man faktiskt kan kalla sin egen och som man sedan kan forma som man vill. Bara en sån sak som att få välja golv och tapeter utan att tvingas fråga någon annan om lov eller måla om ett rum i färger som man själv vill ha. Det kommer att vara en fantastisk resa för vår lilla familj att få inreda vårt boende och vårt liv tillsammans.

Åter till verkligheten just nu och den tråkiga biten av flyttstädet. Innan man har gjort det första gången så tänker man att det inte är så farligt och att det säkerligen går rätt fort. Tre timmar senare är man nästan klar med ugnen. Det var det vi hade att se fram emot när helgen närmade sig. Man försökte fortfarande återhämta sig efter förra veckans bärande. Då blev vi tipsade om Dammråttan i Borås från några vänner som hade använt dom senast dom flyttade. Ett snabbt samtal senare hade vi bestämt oss, ingen städning för vår del. Vi hade lite tur som fick en tid med såpass kort varsel men med RUT-avdraget så blev det inte ens speciellt dyrt. Efter att dom gjort städningen så inspekterade vi och allt var fläckfritt, t.o.m. ugnen var nästan helt ren vilket vi aldrig hade lyckats med. Kan verkligen rekommendera Dammråttan i Borås så att man slipper flyttstädet. Nu har vi tittat på att få veckostädning så att vi får mer tid över till annat då vi båda tycker det är en så tråkig syssla att göra hemma.